Mikas Gouka tevreden over Feyenoorder in Oranje: "Een andere rol"

Lutsharel Geertruida heeft zojuist gescoord
Lutsharel Geertruida heeft zojuist gescoord Foto: © Pro Shots

Mikas Gouka heeft de spelers die meededen in de oefenwedstrijd tegen Canada (4-0) beoordeeld. Geertruida kreeg van hem een voldoende.

Nederland won met 4-0 van Canada. In de eerste helft bleef het 0-0, maar na de rust werden de Canadezen overlopen. Het was Memphis Depay die op aangeven van Jeremie Frimpong de 1-0 maakte. Even later was het Frimpong die zelf scoorde. Op aangeven van Jerdy Schouten werd het 3-0 door Wout Weghorst en Virgil van Dijk zette de 4-0 eindstand op het bord.

Gouka gaf namens het Algemeen Dagblad cijfers aan de spelers die meededen, dus ook Feyenoorder Lutsharel Geertruida werd beoordeeld. “De speler waar diverse grote clubs op azen, deed wat hij moest doen aan de rechterkant. Een andere rol dan bij Feyenoord, maar dat vulde hij in zonder in de problemen te komen."

Wel denkt de journalist dat de Feyenoorder tegen IJsland minder zal gaan spelen. Ronald Koeman liet de Rotterdammer de volledige wedstrijd staan, dat maakt de kans klein dat hij maandag tegen IJsland wederom veel speeltijd zal krijgen.

Lees meer:
0 reacties