Meijer na nederlaag tegen Feyenoord: "Uiteraard teleurgesteld"

NEC-trainer Rogier Meijer
NEC-trainer Rogier Meijer Foto: © Pro Shots

Feyenoord won met veel moeite afgelopen zondag van NEC. Na afloop stond de trainer van de Nijmegenaren ESPN te woord en blikte terug op het duel tegen de Rotterdamse ploeg.

Meijer was realistisch voor de camera. "Uiteraard teleurgesteld dat we niet gewonnen hebben. Uiteindelijk was de twee helft wel heel leuk om te zien denk ik, waarin we goed beginnen. De 1-1 maken en dan krijgen we de rode kaart. Daarna is Feyenoord sowieso sterker en hebben we gewisseld om 2-2 te maken. Dat lukte. En dan krijgen we de 2-3 tegen. Er gebeurde een hoop in de wedstrijd Maar ik heb wel genoten van de strijd die we erin hebben gelegd en de dingen die we af hebben gesproken hebben we goed gedaan."

Over de rode kaart van Bram Nuytinck had Meijer ook nog wel wat te zeggen. "Ik vind met name de ingooi die we naar achteren gooien is niet slim. Dan bespreken we dit moment nooit. Daarna denk ik dat Bram Ueda van de bal af wil lopen en die tikt hem weg. Dan is het zo dichtbij de keeper een rode kaart. Ik denk dat we met 10 man er een aantal keren uitkwamen. Je ziet bij Feyenoord is het gedrag iets minder dan noramal. Dat is wel onze verdienste. We zijn blijven gaan en we krijgen een paar kansen, dan maak je de 2-2. Maar daarn krijgen we de 2-3 tegen", besluit hij.

Lees meer:
0 reacties