Meijer: "Feyenoord staat misschien nog scherper aan de aftrap"

Rogier Meijer heeft vooruitgeblikt op het duel tussen NEC en Feyenoord. De oefenmeester van de Nijmegenaren denkt dat het team van Arne Slot scherp aan de wedstrijd zal beginnen.

"Het gaat op zich goed met Bruijn, maar we weten nog niet of hij kan spelen tegen Feyenoord. Hij heeft woensdag individueel getraind, gisteren een gedeelte met de groep en kon vandaag alles meedoen. Het is afwachten hoe hij daarvan herstelt", geeft Meijer aan in De Gelderlander.

"Feyenoord staat misschien nog scherper aan de aftrap", gaat hij verder. "Bij een topclub is het na een nederlaag altijd onrustig. Ze zullen zich willen revancheren, maar zullen denk ik ook op hun hoede zijn voor ons."

Hij blikt terug op de vorige ontmoeting tussen de clubs, die in 5-3 eindigde. "We hebben eerder dit seizoen in De Kuip laten zien dat we lastig en gevaarlijk zijn. We hadden toen het gevoel dat we meer verdienden. Dat gevoel zal zondag weer naar boven komen."

BetCity heeft een Boosted Odd voor het duel tussen NEC en Feyenoord. Weet Feyenoord te winnen in Nijmegen? Dan krijg je als nieuwe speler maar liefst 4x je inzet! Schrijf je in en grijp die kans!

Lees meer:
0 reacties
Stand
# Team GS DS P
1 Ajax 34 79 83
2 PSV 34 44 81
3 Feyenoord 34 42 71
4 FC Twente 34 18 68
5 AZ 34 20 61
Bekijk de hele stand