Mats Wieffer verklaart: "Daar hadden we het heel moeilijk mee"

Mats Wieffer
Mats Wieffer Foto: © BSR Agency

Feyenoord speelde donderdagavond met 0-0 gelijk op bezoek bij hekkensluiter FC Volendam. Mats Wieffer was na de wedstrijd niet te spreken over het spel van zijn ploeg. De middenvelder geeft toe dat Feyenoord matig voor de dag kwam.

"Ik denk dat iedereen heel slordig aan de bal was", begint Wieffer bij ESPN. "We konden moeilijk de vrije man vinden en als we hem vonden, ging het te traag. We moesten sneller naar de buitenspelers. Op een gegeven moment ging Volendam één-op-één spelen en als ze de bal hadden, schoten ze hem meteen lang. Daar hadden we het heel moeilijk mee."

Ook na de rust ging het niet veel beter bij Feyenoord, zag Wieffer. "De tweede helft denk je dat we er iets feller ingaan, maar op de laatste tien minuten na was het veel te traag. Te veel lopen. Het was gewoon slecht vandaag."

"Je zou haast denken dat wij er misschien te makkelijk over denken. Dat gevoel heb je misschien een beetje, wat nooit mag. Het begint bij hard werken en duels winnen. Ik denk dat we daarin tekort zijn geschoten vandaag. Dit mag nooit gebeuren. Ik heb er eigenlijk geen woorden voor", aldus Wieffer.

Lees meer:
0 reacties