Mats Wieffer ondergaat MRI-scan: "Het schoot er opnieuw in"

Mats Wieffer op krukken na de bekerfinale
Mats Wieffer op krukken na de bekerfinale Foto: © Pro Shots

Mats Wieffer moest de bekerfinale aan zich voorbij laten gaan. Wieffer had last van zijn bovenbeen en liep uit voorzorg op krukken. Na afloop gooide hij de krukken aan de kant en stortte hij zich in het feestgedruis.

Na afloop gaf Wieffer bij de persconferentie een update hoe het ging. "Alleen een beetje op één been staan. Het leek wel een beetje op een flamingo. Het is natuurlijk allemaal wat minder, omdat je ook een beetje rekening moet houden met je blessure. Jammer genoeg is het iets minder dan vorig jaar, maar nog steeds prima. Afgelopen week had ik aan het begin van de week een momentje. Toen heb ik de hele week binnen getraind en het vrijdag nog geprobeerd. Toen schoot het er opnieuw in, dus ik weet nog niet hoe erg het is. Dat gaan we zien."

Hij geeft aan nog een scan te krijgen. "Ik heb deze week de MRI, dan gaan we het zien", vertelt Wieffer, die hopelijk op tijd hersteld is voor het EK. "Zeker, maar ik ga mijn best doen om zo snel mogelijk weer fit te zijn. Ik kan er verder op dit moment niet veel over zeggen. Deze week hoop ik meer te weten en dan ga ik mijn best doen om zo snel mogelijk terug te zijn."

Lees meer:
0 reacties