Mats Wieffer: "Moeilijk, ik mag iedereen binnen de club graag"

Mats Wieffer
Mats Wieffer Foto: © Pro Shots

Mats Wieffer heeft na twee seizoenen bij Feyenoord de Rotterdamse deur achter zich dichtgetrokken. De middenvelder gaat aan de slag bij het Engelse Brighton & Hove Albion.

"Ik zit hier een beetje met een dubbel gevoel", vertelt Wieffer aan Feyenoord ONE. "Ik heb het hier de afgelopen twee jaar héél erg naar mijn zin gehad. Het is voor mij wel moeilijk aan de ene kant, maar ik heb heel veel zin in de stap die ik ga maken. Het is de Premier League, je moet elke week presteren."

"Ik heb er heel veel zin in, maar het is wel moeilijk omdat ik hier heel veel vrienden heb en ik iedereen binnen de club heel graag mag", vervolgt de middenvelder. De stap naar de Premier League is een jongensdroom van de Tukker. "Ook een beetje de manier waarop, natuurlijk."

"Ik zat eerst bij FC Twente, toen ging ik naar Excelsior. Dat je dan eigenlijk zó snel naar de Premier League kan gaan, dan is het de bedoeling om het daar ook te gaan laten zien. Dat is een jongensdroom, natuurlijk. Met name ook dat je dan in die grote stadions voor zoveel mensen gaat spelen. Ik heb er heel veel zin in", aldus Wieffer.

Lees meer:
0 reacties