Mats Wieffer in de basis bij Oranje op EK? "Zou me niet verbazen"

Mats Wieffer
Mats Wieffer Foto: © BSR Agency

Romano Denneboom heeft zich zeer positief uitgelaten over Mats Wieffer van Feyenoord na zijn optreden tegen SC Heerenveen. De middenvelder van Feyenoord wordt door de oud-international dan ook opgenomen in het Elftal van de week van De Telegraaf.

"Mats Wieffer van Feyenoord staat ook in het elftal. Hij draait een prima seizoen, wat heeft geleid tot een vaste plek bij het Nederlands elftal. Het zou met niet eens verbazen als hij daar op het EK bij de eerste elf zou beginnen. Het zegt veel over hem dat hij ondanks alle interesse en aandacht die er voor hem is, zo blijft presteren. Dat vind ik knap.”

Wieffer zelf was ook tevreden over wat hij zondag heeft gezien, zo liet hij weten tegenover ESPN. "We blijven gaan als team, elke keer hetzelfde blijven doen. Ook rustig aan de bal. Het lijkt soms een beetje saai en sommigen denken dan dat wij niet willen, omdat we achterin blijven rondspelen. Ik denk dat we iets sneller de zijkanten hadden kunnen zoeken, maar al met al denk ik dat we rustig blijven en moet je een beetje geluk hebben. Als ze die fout niet maken wordt het moeilijker, maar uiteindelijk winnen we hem wel en dat is een compliment."

Lees meer:
0 reacties