Matchday: Drie wijzigingen bij Feyenoord voor bekerduel met FC Twente

Cyriel Dessers juicht
Cyriel Dessers juicht Foto: © Pro Shots

Feyenoord speelt woensdagavond de bekerwedstrijd tegen FC Twente. Het treffen in Enschede begint om 18.00 uur.

Trainer Arne Slot heeft zijn opstelling op drie posities gewijzigd ten opzichte van de uitwedstrijd tegen FC Groningen (1-1). Lutsharel Geertruida, Alireza Jahanbakhsh en Cyriel Dessers staan aan de aftrap. Dat gaat ten koste van Marcus Pedersen, Jens Toornstra en Bryan Linssen, die op de bank beginnen.

FC Twente-trainer Ron Jans heeft besloten om zijn elftal intact te houden voor het duel met de Rotterdammers. Dat betekent opnieuw een basisplaats voor Virgil Misidjan op de vleugel. Ook start Jayden Oosterwolde weer als linksback. Manfred Ugalde keert terug in de wedstrijdselectie, maar begint op de bank.

Opstelling FC Twente: Unnerstall; Troupée, Hilgers, Pröpper, Oosterwolde; Sadílek, Zerrouki, Vlap; Rots, Van Wolfswinkel en Misidjan.

Wissels: De Lange, Van der Gouw, Dumic, Smal, Everink, Pleguezuelo, Ugalde, Bosch, Staring, Limnios, Cerny en Cleonise.

Opstelling Feyenoord: Bijlow; Geertruida, Trauner, Senesi, Malacia; Aursnes, Kökcü, Til; Jahanbakhsh, Dessers, Sinisterra

Wissels: Marciano, Jansen, Pedersen, Hendriks, Diemers, Toornstra, Teixeira, Linssen, Nelson, Bannis.

Dankzij FeyenoordPings krijgen nieuwe spelers een Boosted Odd van 5.00 bij een bekerzege van Feyenoord bij FC Twente! Zet 5 euro in en pak maar liefst 20 euro winst! Schrijf je in bij BetCity.nl en grijp die kans!

Lees meer:
0 reacties