Martijn Krabbendam looft Feyenoord-doelwit: "Dat ziet hij altijd"

Martijn Krabbendam
Martijn Krabbendam Foto: © Pro Shots

Martijn Krabbendam zegt dat Gijs Smal naar Feyenoord wordt gehaald als vervanger van Marcos López. Dat vertelt de clubwatcher tegenover Voetbal International.

Gijs Smal gaat naar alle waarschijnlijkheid binnenkort zijn handtekening zetten onder een contract bij Feyenoord. Zelf maakt de linkervleugelverdediger echter duidelijk dat er nog niets rond is. Krabbendam is echter wel zeker van deze transfer. “Hij had het stil willen houden tot juni. Nou, succes! Dat gaat natuurlijk niet. Smal komt gewoon.”

De clubwatcher is wel onder de indruk van Smal. “Dan hebben ze in ieder geval een ervaren linkervleugelverdediger die goed is in het positiespel. Het is wel een beetje een Arne Slot-speler. Hij ziet altijd goede oplossingen. Maar hij zal eerst heel veel moeten leren natuurlijk. Hij moet even door de wasstraat. Je hebt hem transfervrij. Een prima speler om erbij te hebben, denk ik.”

Wel denkt hij dat Smal geen basisspeler wordt mocht Quilindschy Hartman vertrekken. “Smal wordt de vervanger van López. Hij wordt niet de vervanger van Hartman. Als hij weggaat, zullen ze voor hem wel een ander halen,” besluit Krabbendam.

Lees meer:
0 reacties