Martijn Krabbendam: "Daar moest Geertruida wel even van bekomen"

Lutsharel Geertruida
Lutsharel Geertruida Foto: © Pro Shots

Lutsharel Geertruida liep afgelopen zomer een transfer mis naar het grote RB Leipzig. De verdediger van Feyenoord moest even bekomen van de schrik dat het niet doorging, iets waar veel Feyenoorders ook geen rekening meer mee hadden gehouden.

RB Leipzig meldde zich meerdere malen in Rotterdam om nogmaals te praten over het kopen van Geertruida. De Duitse club deed een officieel, schriftelijk bod, de derde officiële poging al om de Rotterdammer weg te halen. Toch liep het stuk. Martijn Krabbendam en Michael van Egmond bespreken in de Dick Voormekaar Podcast Extra of dit invloed heeft op het spel van de international.

Krabbendam: "Geertruida speelt moeizamer. Die jongen is natuurlijk een enorme transfer misgelopen naar Leipzig. Dat speelt mee. Misschien niet helemaal meer, maar in het begin zeker wel natuurlijk. Als jij een toptransfer kan maken en jezelf financieel onafhankelijk kan spelen en dat gaat niet door... Dan moet je toch even bekomen natuurlijk." Van Egmond vult aan: "Daar zal hij inmiddels toch wel van bekomen zijn." Krabbendam: "Geen reden tot grote paniek, maar het is inderdaad zo dat Geertruida iets minder speelt dan vorig jaar. Dat kan over twee weken natuurlijk ook weer anders zijn." Van Egmond: "Geen reden tot grote paniek", besluit

Lees meer:
0 reacties