Mario Been weet wie Slot moet opvolgen: "Veel logischere optie"

Mario Been
Mario Been Foto: © Pro Shots

Mario Been heeft als oud-coach van Feyenoord wel een idee wie de man moet worden die Arne Slot op gaat volgen. Aangeschoven bij Voetbalpraat van ESPN haalt Been een oude bekende naar voren.

Feyenoord moet volgens Been voor Marino Pusic gaan en dus niet voor Nuri Sahin. "Hij is een geweldige voetballer geweest, maar heeft als trainer weinig ervaring. Ik vraag me af of hij de aangewezen man is om Arne Slot te vervangen. Ik denk dat je beter een ervaren coach kan nemen om voort te borduren op het succes." Sahin werd meerdere malen genoemd in de media als mogelijke opvolger van Slot.

Pusic werkte als assistent-trainer bij de club en maakte een fraaie transfer als hoofdtrainer naar Shakhtar Donetsk. Been over Pusic: "Ik weet niet of hij het wil, maar dat lijkt mij een veel logischere optie. Hij ligt goed in de groep, kent de manier van werken van Slot en kan daar op voortborduren. Hij is dit seizoen ook kampioen geworden in Oekraïne", vertelt hij. "Ik geloof zeker dat Sahin een talentvolle coach is, ongetwijfeld. Alleen ik zie het niet voor me om iemand zonder ervaring voor een groep te zetten die recent kampioen is geworden en volgend seizoen in de Champions League gaat spelen."

Lees meer:
0 reacties