Marcus Pedersen tevreden: "Ik heb een geweldige tijd hier"

Marcus Pedersen
Marcus Pedersen Foto: © Orange Pictures

Marcus Pedersen kwam anderhalf jaar geleden van Molde naar Feyenoord. Door de leegloop die de selectie van Feyenoord deze zomer trof, lijkt de verdediger al één van de langst aanwezige spelers.

"Ik heb het erg naar mijn zin", vertelt Pedersen in Hand in Hand. Het eerste jaar is enorm snel omgegaan. Ik kan me bijna niet voorstellen dat ik hier al een seizoen gespeeld heb. Toen ik hier kwam kreeg ik een warm welkom van de club en supporters. Ik ben goed opgevangen in het team en dan vliegt de tijd. Ondanks de concurrentie in het team, wat goed is, heb ik een geweldige tijd hier tot nu toe. Ik heb nog steeds het gevoel dat ik de juiste keuze gemaakt heb, ik kan me hier goed ontwikkelen en kan enorm veel leren."

Toch ziet de Noor ook de nodige verbeterpunten voor zichzelf. "Om mijn aanvallende spel wat beter te maken, werk ik hard aan het verbeteren van mijn voorzet en keuzes die ik daarin maak. Verdedigend werk ik hard aan mijn kopduels in de lucht. Dat kan nog beter."

Nederlands elftal

Nederland wint voor 100 (!) keer je inzet!

Het Nederlands elftal start de EK-kwalificatiecampagne vrijdagavond met een zware uitwedstrijd tegen vicewereldkampioen Frankrijk. Weet Oranje te winnen in Parijs? Als nieuwe speler bij BetCity krijg je maar liefst bij een zege van Nederland! Schrijf je hier in claim de Odds Boost!

Voor bestaande spelers is er ook een mooie actie bij BetCity. Stort 20 euro en kreeg een Free Bet van 5 euro voor Frankrijk - Nederland! Claim hier de bonus!

Nederlands elftal

Nederland wint voor 100 (!) keer je inzet!

Het Nederlands elftal start de EK-kwalificatiecampagne vrijdagavond met een zware uitwedstrijd tegen vicewereldkampioen Frankrijk. Weet Oranje te winnen in Parijs? Als nieuwe speler bij BetCity krijg je maar liefst bij een zege van Nederland! Schrijf je hier in claim de Odds Boost!

Voor bestaande spelers is er ook een mooie actie bij BetCity. Stort 20 euro en kreeg een Free Bet van 5 euro voor Frankrijk - Nederland! Claim hier de bonus!

Lees meer:
0 reacties
Agenda
zo
2/04
Sparta Rotterdam
14:30
Feyenoord
zo
9/04
Feyenoord
20:00
RKC Waalwijk
zo
16/04
SC Cambuur
14:30
Feyenoord
zo
23/04
Feyenoord
16:45
FC Utrecht
zo
7/05
Excelsior
14:30
Feyenoord
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
1 Feyenoord 26 34 61
2 Ajax 26 44 55
3 PSV 26 36 53
4 AZ 26 22 53
5 FC Twente 26 22 47
6 Sparta Rotterdam 26 14 46
7 FC Utrecht 26 1 38
Bekijk de hele stand