Marcel Brands over Feyenoorder: "Hij zei dat ik hem moest halen"

Algemeen directeur Marcel Brands in het Philips Stadion
Algemeen directeur Marcel Brands in het Philips Stadion Foto: © Pro Shots

Marcel Brands keerde, na een periode bij het Engelse Everton, in de zomer van 2022 weer terug bij PSV. De bestuurder kreeg direct bij thuiskomst de tip van zoon Kevin om Mats Wieffer naar Eindhoven te halen, maar dit gebeurde natuurlijk niet. Wieffer speelt momenteel bij Feyenoord.

"Ik bel bijna elke dag met m’n zoon, dan hebben we het natuurlijk vaak over voetbal", vertelt Brands in de podcast De Beslissers. "Wat hij denk ik wel heeft, en dat is soms irritant, zijn goede ogen. Toen ik terugkwam uit Engeland, toen zat ik natuurlijk iets minder in het Nederlandse voetbal. Het eerste wat hij toen tegen mij zei was: 'pa, je moet Wieffer halen'."

"Maar ik kende Wieffer niet goed, maar zei dat ik zou kijken bij de scouting (van PSV, red.). Ik kende hem van naam en had hem één of twee keer zien spelen. Ik begreep ergens wel wat hij zag, maar hij zei het meteen. Daar hebben we dan vaak discussies over. Hij is dan een beetje zwart-wit en ongeduldig. Ik ben, hoewel het ook niet mijn beste eigenschap is, iets geduldiger", aldus Brands.

Lees meer:
0 reacties