"Malacia zegt 'ja' tegen Olympique Lyon, Feyenoord verpest alles"

Tyrell Malacia
Tyrell Malacia Foto: © Pro Shots

Feyenoord houdt rekening met een vertrek van Tyrell Malacia, maar de Rotterdammers laten de vleugelverdediger pas gaan als er een goed bedrag op tafel komt. Olympique Lyon zou de meest geïnteresseerde zijn, maar zij willen nog niet aan de vraagprijs van de Rotterdammers voldoen. Olympique Lyon wil niet verder gaan dan tien miljoen, terwijl Feyenoord erop vertrouwd dat er meerdere aanbiedingen voor Malacia zullen volgen, die de prijs opdrijven.

Het Franse Foot01 schrijft dat Feyenoord de deal verpest. "Malacia zegt 'ja' tegen Olympique Lyon, Feyenoord verpest alles", laat de kop van het artikel van het Franse medium weinig aan de verbeelding over.

"In de zoektocht naar een linksback deze transferperiode heeft Olympique Lyon haar zinnen gezet op Tyrell Malacia, de grote Nederlandse hoop van Feyenoord", opent het artikel. "Malacia speelde uitstekend in de halve finale van de Conference League tegen Olympique Marseille en trainer Peter Bosz zou de linksback waarderen."

"De Nederlandse trainer heeft de clubleiding (Jean-Michel Aulas en Bruno Cheyrou) laten weten dat de Feyenoord-verdediger prioriteit heeft. Mede omdat de huurperiode van Emerson voorbij is. Hij keert terug naar Chelsea. Lyon is al een aantal weken in onderhandeling met Feyenoord, maar het is moeilijk zaken doen met de Rotterdammers."

Olympique Lyon wil het bod van 10 miljoen euro, inclusief bonussen, niet overschrijden, maar Feyenoord zou onvermurwbaar zijn volgens het medium. De Rotterdammers zouden zich heel bewust zijn van de hoge rating van Malacia in Europa, mede door zijn goede optreden in de Conference League. Feyenoord zou hopen op meer aanbiedingen. "Een gevaarlijk spel voor Lyon", aldus het Franse medium.

Lees meer:
0 reacties
Agenda
zo 7 aug. 2022, 14:30
Eredivisie
Vitesse -
-
Feyenoord -
za 13 aug. 2022, 21:00
Eredivisie
Feyenoord -
-
SC Heerenveen -
zo 21 aug. 2022, 16:45
Eredivisie
RKC Waalwijk -
-
Feyenoord -
za 27 aug. 2022, 20:00
Eredivisie
Feyenoord -
-
FC Emmen -
za 3 sep. 2022, 21:00
Eredivisie
Go Ahead Eagles -
-
Feyenoord -
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
7 FC Utrecht 0 0 0
8 FC Volendam 0 0 0
9 Feyenoord 0 0 0
10 Fortuna Sittard 0 0 0
11 Go Ahead Eagles 0 0 0
Bekijk de hele stand