Makaay over minder punt bij Feyenoord: "Knaagt natuurlijk aan je"

Roy Makaay
Roy Makaay Foto: © Pro Shots

Roy Makaay was enkele jaren de spits van Feyenoord, waar hij met menig doelpunt zijn rijke voetballoopbaan afsloot. De oud-spits volgt Feyenoord 1 nog altijd op de voet en leeft mee met Santiago Giménez, die al een tijd lastig tot scoren komt.

Tegenover ESPN zegt Makaay het volgende. "Het zit in zijn koppie, dat zie je", aldus Das Phantom. "Hij doet dingen die hij voor de winterstop niet deed. Hij probeert nu ineens tegenstanders uit te dribbelen enzo. Niet doen. Gewoon alles simpel houden en rustig blijven. Hij heeft een goede ploeg om zich heen, dus die kansen komen vanzelf. Maar het knaagt natuurlijk wel aan je als je 6-0 wint en niet scoort als spits", zo luidt het advies van Makaay.

Makaay kende in zijn glorietijd bij Bayern München ook een mindere tijd. "Bij Bild gingen ze daar natuurlijk mee aan de haal. Maar ze konden schrijven wat ze wilden, ik trok me er niks van aan. Nou had ik wel het geluk dat we gewoon bleven winnen, dus de trainer had geen reden om mij eruit te halen. Ik ben gewoon hetzelfde blijven doen als altijd, want ik wist dat die doelpunten vanzelf weer zouden komen. Dat was dus ook zo", besluit hij.

Lees meer:
0 reacties