Maduro tipt Feyenoord voor Klassieker: "Daar kunnen ze van profiteren"

Maduro als analist van ESPN
Maduro als analist van ESPN Foto: © Pro Shots

Zondagmiddag om 14.30 uur nemen Feyenoord en Ajax het tegen elkaar op in De Kuip. Voormalig profvoetballer Hedwiges Maduro kijkt uit naar het duel en is erg benieuwd naar de slag op het middenveld.

"Het zal superbelangrijk zijn om het middenveld in handen te krijgen", zegt Maduro tegen Ajax Showtime. "Guus Til is belangrijk bij Feyenoord, dus Edson Álvarez zal belangrijk zijn. Ik ben ook benieuwd hoe Steven Berghuis zich gaat weren."

Ook heeft Maduro zin in de strijd tussen trainers Arne Slot en Erik ten Hag, die beiden een eigen speelstijl hanteren. "Je hebt twee trainers tegenover elkaar die elkaar daarin gaan opzoeken." Maduro voorspelt echter geen schaakspel. "Ik verwacht wel een open wedstrijd, omdat ik denk dat Feyenoord ook bij de eigen visie wil blijven."

"Ajax laat altijd heel veel ruimte achter, vooral bij de backs, dus daar kan Feyenoord van profiteren." Maduro denkt niet dat Ajax zich gaat aanpassen. "Al haal je het logo van Ajax eraf, dan zie je alsnog dat het de herkenbare Ajax-stijl is", zo besluit de oud-voetballer.

Lees meer:
0 reacties