Maatsen vertelt anekdote over Nuri Sahin: "Hij schrok ervan"

Ian Maatsen
Ian Maatsen Foto: © Pro Shots

Ian Maatsen had een bijzonder moment met zijn assistent-trainer Nuri Sahin. Dat vertelt de voetballer van Borussia Dortmund tegenover Voetbal International.

Ian Maatsen maakte als huurling van Chelsea in het seizoen 2022-23 een uitstekend seizoen door. Hij genoot daarna interesse van Ajax, Feyenoord en nog een heleboel andere clubs. Toch besloot hij voor zijn kans bij Chelsea te gaan, daar kwam hij echter niet in de plannen voor, waarna hij verhuurd werd aan Borussia Dortmund waar hij inmiddels is doorgebroken.

In Dortmund kwam hij wel een oude bekende tegen die hij eerder had ontmoet toen Maatsen nog jeugdspeler was bij Feyenoord. Dat was namelijk de assistent-trainer Nuri Sahin. "Er waren talentendagen bij Feyenoord en elke dag kwamen er dan nieuwe spelers met wie je op de foto kon. Op dat moment was ik al op weg naar huis, maar mijn vader herkende dat hij een Feyenoord-speler was. Ik kende hem zelf niet eens zo goed, het was eigenlijk een heel random moment, maar toen ben ik met hem op de foto gegaan."

Die foto kwam terug toen hij Sahin voor het eerst ontmoette nadat hij werd verhuurd aan Dortmund. "Toen ik bij Dortmund kwam en hem daar zag, dacht ik ineens: Hé, ik heb nog een foto met hem! Die heb ik toen bij onze eerste ontmoeting aan hem laten zien. Hij schrok ervan: Wow, en nu ben je gewoon hier! Dat was wel een mooi moment. Echt heel grappig en toevallig dat je elkaar dan weer zo tegenkomt", besluit hij.

Lees meer:
0 reacties