Maaskant oppert nieuwe naam als trainer Feyenoord: "Waanzinnig"

Robert Maaskant is op de hoogte van het feit dat Dick Schreuder wordt genoemd als mogelijk nieuwe hoofdtrainer van Feyenoord. Toch is hij van mening dat dit bijzonder is en in gesprek bij Rijnmond schuift hij een andere naam naar voren als opvolger van Arne Slot.

Maaskant heeft zowel ervaring als trainer en als mediaman. Hij doet dan ook een uitspraak hierover: "Hoe langer je coach bent, hoe meer er op je aan te merken valt. Dan vinden wij als media zijnde al snel van: die valt dan af. De lijstjes waar we het net over hebben... Een Alex Pastoor die staat in lijstjes met balveroveringen en pressie spelen, met Almere City, waanzinnig hoog. Dat is ook een naam die nooit genoemd wordt. Dick Schreuder die in Spanje zit en we totaal niet in beeld hebben, geen contact mee, zien we niet wat ie doen, die wordt genoemd. Een prima coach hoor, hij heeft het bij Zwolle prima gedaan. Met zijn manier van denken en spelen."

Toch ziet de oud-oefenmeester in dat het lastig is om met namen te gooien. "Het is ook best moeilijk, je kan niet zomaar namen noemen. Ik vind dat je je daar echt in moet verdiepen", besluit de oud-oefenmeester van onder meer NAC Breda.

Lees meer:
0 reacties