Maaskant hard: "Laten we nou een half jaar de pers boycotten"

Arne Slot is bezig aan zijn laatste dagen als hoofdtrainer van Feyenoord. Met alleen nog het duel tegen Excelsior voor de boeg is de grote vraag: Wie gaat Slot opvolgen? In FC Rijnmond wordt besproken wat de nieuwe hoofdtrainer van Arne Slot te wachten staat.

Maaskant is heel duidelijk. "Laten we nou maar eerst beginnen met een half jaar de pers boycotten. Al die pers gooien we naar buiten. We laten die man eens eerst een half jaartje lekker werken. Of gooi ik nu een bommetje op tafel hier?", vraagt Maaskant zich af", waarop Dennis Kranenburg reageert: 'Zo werkt het hier niet.'"

Martijn Krabbendam vervolgt over het te bewandelen pad van de opvolger van Slot. "Dennis te Kloese gaat bepalen of hij gaat slagen bij Feyenoord. er is nu geld dus hij moet zorgen voor goede spelers, daar begint alles mee. Elke trainer wil goede spelers. Nu is daar ook de ruimte voor. Slot kon eindelijk de spelers gaan halen die hij wilde, de 'verschilmakers'. Hij moet zorgen voor een selectie waar die trainer mee uit de voeten kan. Als er vier spelers weggaan en je moet maar afwachten wat ervoor terug komt, dan krijgt elke trainer het natuurlijk moeilijk. Dus er ligt best een verantwoordelijkheid bij Feyenoord", besluit Krabbendam.

Lees meer:
0 reacties