Maaskant zou Feyenoorder thuislaten bij EK: "Hebben streepje voor"

Het Nederlands Elftal is inmiddels begonnen aan de voorbereiding op het EK Voetbal van aankomende zomer. Hier zullen nog wat namen van af moeten vallen, maar wie is nog niet bekend.

Het Nederlands Elftal is inmiddels begonnen aan de voorbereiding op het EK Voetbal van aankomende zomer. Hier zullen nog wat namen van af moeten vallen, maar wie is nog niet bekend. Ali Boussaboun, die aangeschoven is bij FC Rijnmond, heeft wel een idee wat Koemen moet gaan doen in zijn selectiebeleid. "Bij een keeper dan ga je natuurlijk voor Olij die afvalt. Twee anderen keepen in de Premier League en de keeper van Feyenoord vind ik zelf de beste keeper. En ik denk qua speler Marten de Roon die niet fit is en met Schouten heb je iemand die het op kan vangen. De rest is zo lastig."

Robert Maaskant heeft wel een idee wie er nog meer afvalt en vult aan: Ik verwacht niet dat Gravenberch meegaat. Dat zou ik een aparte keuze vinden in het geweld van alle middenvelders die er al zijn en zijn speelminuten die hij al gemaakt heeft. Ik vind ook niet dat hij daar iets extra's in aanvult. Ik denk ook dat Olij de afvaller zou zijn als hij drie keepers meeneemt. Ik denk dat dat ook geldt voor Timber, hoewel ik dat jammer zou vinden. Maar als je kijkt naar de dynamiek naar het middenveld. Kijk naar Koopmeinders die de Europa League wint. Die hebben een streepje voor. Kijk naar Frenkie de Jong is ook geen vraag daarin. En in mijn geval zou ik Wijnaldum niet meenemen. Dat heeft te maken met het niveau waar hij op gespeeld heeft. En wat voor impact kan hij dan gaan maken. Ik denk dat dat beperkt is. Maar Koeman zou andere gedachten hebben anders had ie hem er niet bijgenomen."

Lees meer:
0 reacties