Maaskant: "15 miljoen euro is te weinig geld voor Arne Slot"

Feyenoord heeft afgelopen zondag afscheid genomen van Arne Slot, die is uitgegroeid tot een zeer gewaardeerde trainer in Rotterdam. Ook in de dankende woorden van Dennis te Kloese was te merken dat hij trots was. 

"Als je ziet wat er allemaal is neergezet in de laatste jaren kan je daar ook alleen maar trots op zijn", begint Dennis Kranenburg in FC Rijnmond. "De hele club is veranderd van werkvoetbal naar soms op het puntje van je stoel zitten. Als je dan zo'n kans krijgt als Arne Slot zijnde en als club om een trainer af te leveren aan een van de grootste clubs van de wereld, dan moet je dat gewoon doen. En ze krijgen er natuurlijk ook nog een flinke tas geld voor, met de assistenten en de bonussen kan het oplopen tot zo'n 15 miljoen euro."

"Ik vind het wel meevallen", haakt Robert Maaskant in. "Als je het afzet tegen Antony zeker", zegt Vincent Schildkamp lachend. "Nouja in de huidige voetbalwereld vind ik 15 miljoen niet veel", gaat Maaskant verder. "Misschien wel weinig zelfs. Zeker als je bedenkt dat alle assistenten meegaan en dat het gewoon een hele belangrijke trainer is."

"Misschien gaan we daar nog een keer een omslag in krijgen", gaat Schildkamp verder. "Dat het natuurlijk te gek voor woorden is dat een gemankeerde rechtsbuiten van Ajax 100 miljoen waard is en de beste trainer van Nederland die het in de Premier League moet gaan doen maar een fractie daarvan." "De hoofdtrainer is de belangrijkste man in de club", haakt Maaskant in. "Dan is toch 15 miljoen niet zoveel geld. Het is raar."

Lees meer:
0 reacties