Luka Ivanusec denkt naar het EK te mogen: "Ben goed gaan spelen"

Luka Ivanušec
Luka Ivanušec Foto: © Orange Pictures

Luka Ivanušec kwam afgelopen zomer met hoge verwachtingen naar Feyenoord. Hoewel hij moeilijk op gang kwam, schitterde hij aan het einde van het seizoen meer en meer. De aanvaller is dan ook vol vertrouwen dat hij aankomende zomer mee mag doen met Kroatië op het EK voetbal.

Ivanusec zegt tegenover ESPN het volgende over het afgelopen seizoen met Feyenoord. "We hadden natuurlijk kampioen willen worden. Maar uiteindelijk was Champions League-voetbal behalen ook belangrijk. Dat is gelukt om te bereiken. Voor volgend seizoen is het belangrijk voor de club, de fans, voor iedereen om weer kampioen te worden. Dat is onze doelstelling."

Over het EK is hij duidelijk. "Ik denk dat ik een goede kans maak. Nu het seizoen ten einde komt, ben ik weer goed gaan spelen. Ik heb voor enkele assists en doelpunten gezorgd. Dus ik denk dat ik wel naar het Europees kampioenschap ga. Maar de bondscoach bepaalt uiteindelijk. We zitten in een zware groep. Spanje, Italië, Albanië. Wij zijn altijd wel de underdog, maar we zijn ook tweede en derde van de wereld geweest. Dus we verwachten wel gewoon in de groep door te gaan."

Ivanusec ziet in dat hij goede jongens om zich heen heeft, mocht hij mee gaan naar het EK. "We vechten en hebben een hechte band. We spelen als familie. Ik denk dat het onze grootste kracht is. Maar ook spelers als Modric, Kovacic, Gvardiol. Ze spelen voor de beste clubs in de wereld, dus er zit kwaliteit in de groep."

Lees meer:
0 reacties