Loopt Higler in de weg bij goal Feyenoord? "Eigenaardig moment"

De rol van Higler bij de goal van Feyenoord
De rol van Higler bij de goal van Feyenoord Foto: © ESPN

Feyenoord kreeg in de absolute slotfase SC Heerenveen op de knieën. Een doelpunt van de Japanner Ueda zorgde ervoor dat de drie punten mee werden genomen naar Rotterdam.

Na afloop haalde Leone Stentler een opvallend moment aan. In NOS Studio Sport Eredivisie zag ze de belangrijke rol van scheidsrechter Higler bij de laatste goal. "Eerst Paixão, dan Ueda die scoort. Dat is de hand van Slot die je dan ziet. Maar ik wil nog wel even kijken naar het winnende doelpunt dat Feyenoord maakt. Het is wel een opmerkelijk moment. Is het nou in de weg lopen van Higler of is het Ueda die dit ontzettend slim doet? Vanuit de rug, Van Ottele ziet hem niet aankomen waardoor hij verrast lijkt te worden door Ueda. Het is wel de veneinigheid die je als spits moet hebben om dit te kunnen zien en dat doelpunt zal hij wel nodig hebben gehad. Zijn tweede pas!"

Ook Jeroen Kapteijns was het moment opgevallen. Op X zei Kapteijns het volgende. "Eigenaardig moment waarbij Higler de blunderende SC Heerenveen-speler Van Ottele niet helpt door in het zicht van de al aanzettende Ueda te gaan staan. Van Ottele stond één op één omdat de andere centrale verdediger Bochniewcz na een blessurebehandeling aan de kant stond."

Lees meer:
0 reacties