Liverpool-icoon moest Slot zoeken op Google: "Wist niets van hem"

Arne Slot aan het woord
Arne Slot aan het woord Foto: © Pro Shots

Arne Slot is mondelijk rond met Liverpool om volgend seizoen de taken van Jürggen Klopp over te nemen bij Liverpool. Opvallend genoeg is niet iedereen zo goed op de hoogte van de zaken in de voetbalwereld, want Robbie Fowler had nog nooit van Arne Slot gehoord, dat laat hij weten tegenover The Mirror.

Fowler geeft toe hoe het zit. "Ik zal eerlijk zijn. Ik had geen idee dat Slot zelfs maar in beeld was. Hij kwam op mij niet over als een kandidaat. Sterker nog, ik wist niets van Slot en de manier waarop hij speelt. Ik gebruikte Google om hem te ontdekken. Maar de tijd zal moeten leren of hij Liverpool sterker kan maken dan Klopp. Dat wordt een lastige opgave. De spelers hebben bijna negen jaar onder Klopp gewerkt en ineens staat alles op het punt om te veranderen. Ze weten hoe Klopp traint, wat hij eist, hoe de voorbereiding op wedstrijden is."

Ook ziet hij na wat onderzoek in waarom Liverpool voor Slot koos. "Omdat er misschien moeilijke tijden in het verschiet liggen. Ik weet zeker dat ze goed onderzoek hebben gedaan en ik denk dat Slot een goede keuze is. Ze waren niet op zoek naar een snelle oplossing, maar naar een karakter dat de supporters en de clubcultuur begrijpt."

Lees meer:
0 reacties