Samenvatting | Feyenoord boekt nipte overwinning in Deventer

Het leek op zomeravondvoetbal, woensdagavond in De Adelaarshorst. Feyenoord hoefde niet zo nodig en gaf enkele spelers rust, terwijl Go Ahead Eagles niet leek te beseffen dat het nog goede zaken kon doen, met het oog op de play-offs. Feyenoord won de wedstrijd in Deventer uiteindelijk met 0-1, dankzij een treffer van Linssen.

Arne Slot besloot om de nodige spelers rust te geen met het oog op de Conference League-finale die op 25 mei wordt afgewerkt in Tirana. Onder andere Senesi, Kökcü en Til begonnen op de reservebank. De eerste helft kabelde voort tot Dannie Makkelie ineens naar de stip wees, na een overtreding van Jahanbakhsh. De VAR floot de leidsman echter terug omdat de vermeende overtreding buiten het strafschopgebied werd gemaakt.

In de tweede helft werd er iets beter voetbal vertoond. Een schot van Linssen belandde boven op de lat en even later was de aanvaller wel succesvol. Na goed doorjagen van Jahanbakhsh bediende hij Linssen die eenvoudig doel trof. Het bleek de enige treffer van de avond.

50x je inzet bij winst Feyenoord

Feyenoord wint Conference League voor 50.00 (!) keer je inzet!

Wint Feyenoord de Conference League ten koste van AS Roma? Als nieuwe speler krijg je bij BetCity nu maar liefst 50 keer je inzet voor een overwinning van Feyenoord. Schrijf je hier in!

Lees meer:
0 reacties
Stand
# Team GS DS P
1 Ajax 34 79 83
2 PSV 34 44 81
3 Feyenoord 34 42 71
4 FC Twente 34 18 68
5 AZ 34 20 61
Bekijk de hele stand