Linssen eerlijk: "Of we eruit gaan komen, weet ik oprecht niet"

Bryan Linssen en Dermane Karim
Bryan Linssen en Dermane Karim Foto: © Pro Shots

Bryan Linssen mocht woensdagavond in de basis beginnen bij Feyenoord, waar meerdere spelers rust kregen. Hij toonde zijn klasse en tekende voor de enige treffer van de wedstrijd.

De Limburger speelde mogelijk al zijn laatste duel voor Feyenoord, mocht hij komende zondag niet in actie komen. De aanvaller staat op het punt om een transfer te maken richting Japan, al wilde hij voor de camera van ESPN nog niet bevestigen dat het al zover was. Wel erkende hij dat er het een en ander speelde.

"Ik probeer altijd zo eerlijk mogelijk te zijn. Je kunt natuurlijk niet alles zomaar de wereld in gooien, maar dat er wat speelt, dat is duidelijk. Dat ik met hen aan het praten ben, dat is ook zeker zo. Maar of we eruit gaan komen, weet ik oprecht niet", aldus de aanvaller, die de stap pas wil maken als alle voorwaarden goed zijn.

"We weten waar het over gaat, we weten waar we naartoe gaan, dat is niet naast de deur. Dan moet het hele plaatje ook honderd procent kloppen. En dan denkt iedereen dat het alleen om salaris gaat, maar dat is niet zo. Het gaat niet altijd alleen maar om geld", besluit Linssen.

50x je inzet bij winst Feyenoord

Feyenoord wint Conference League voor 50.00 (!) keer je inzet!

Wint Feyenoord de Conference League ten koste van AS Roma? Als nieuwe speler krijg je bij BetCity nu maar liefst 50 keer je inzet voor een overwinning van Feyenoord. Schrijf je hier in!

Lees meer:
0 reacties