Lens: "Toen hij bij Feyenoord zat kreeg ik het vaak te horen"

Portretfoto Jeremain Lens
Portretfoto Jeremain Lens Foto: © Pro Shots

Jermaine Lens heeft een flink rijtje clubs achter zijn naam staan. Hij werkte ook meerdere malen samen met oud-Feyenoord trainer Dick Advocaat. Lens ging onder meer met Advocaat mee naar Sunderland, maar dat pakte niet goed uit.

Lens tegenover Voetbal International over deze tijd. "Bij Sunderland was Dick na acht wedstrijden vertrokken. Hij had een beetje het gevoel dat hij me daar had achtergelaten en daarom heeft hij me een jaar later naar Fenerbahçe gehaald." Zijn teamgenoten maakten ook vaak het grapje dat Lens het zoontje van de trainer is. "Toen Dick later bij Feyenoord zat, kreeg ik van mensen te horen: Faka, heeft je vader nog niet gebeld?".

Bellen doen de twee nog wel eens. Toen Lens even geleden bij Versailles tekende, belde hij met Advocaat die net bij FC Utrecht was begonnen. "Ik wilde hem even bellen en daar een grapje over maken.' Als Advocaat opneemt, zegt hij direct: 'Hey Jer, helaas hoor, ik kan je niet weer meenemen.'", waarop Lens moet lachen. "Daar belde ik helemaal niet voor, maar hij draaide het mooi om."

Lees meer:
0 reacties