Legioen Speler en doelpunt van de maand april bekendgemaakt

Feyenoorders juichen na een doelpunt van Cyriel Dessers
Feyenoorders juichen na een doelpunt van Cyriel Dessers Foto: © Pro Shots

Vrijdagmiddag is Cyriel Dessers gekroond tot Legioen speler van de maand april. De spits maakt een droomseizoen door en is door leden van Het Legioen uitgeroepen voor deze prijs.

De uitverkiezing is geen enorme verrassing, gezien de vorm waarin Dessers verkeerd. De spits was met twee goals in Praag en twee treffers in De Kuip tegen Marseille goud waard voor Feyenoord. Dit is de derde persoonlijke prijs voor Cyriel Dessers dit jaar. De spits werd eerder verkozen tot Legioen speler van de maand in november, terwijl hij er in die maand ook vandoor ging met de Goal of the Month trofee.

De prijs voor het mooiste doelpunt van de maand komt deze maand op naam van Patrik Wålemark. Zijn hakje op bezoek bij Heracles Almelo werd verkozen tot de mooiste goal van april. De finale ging tussen Wålemark en de vrije trap van Orkun Kökcü thuis tegen Slavia Praag.

50x je inzet bij winst Feyenoord

Feyenoord wint Conference League voor 50.00 (!) keer je inzet!

Wint Feyenoord de Conference League ten koste van AS Roma? Als nieuwe speler krijg je bij BetCity nu maar liefst 50 keer je inzet voor een overwinning van Feyenoord. Schrijf je hier in!

Lees meer:
0 reacties
Stand
# Team GS DS P
1 Ajax 34 79 83
2 PSV 34 44 81
3 Feyenoord 34 42 71
4 FC Twente 34 18 68
5 AZ 34 20 61
Bekijk de hele stand