Lee Towers treedt op bij bekerfinale: "Ik voel me zo bevoorrecht"

Lee Towers
Lee Towers Foto: © Pro Shots

Lee Towers zal gaan optreden tijdens de bekerfinale tussen Feyenoord en NEC. Hij kampt met fysieke ongemakken, maar hij krijgt naar eigen zeggen nog altijd energie van het optreden en zal met de fans het lied 'Mijn Feyenoord' gaan zingen.

De zanger heeft de afgelopen jaren te maken gehad met een gebroken hand en een gebroken heup. In gesprek met het Algemeen Dagblad vertelt Lee dat hij niet bij de pakken neer gaat zitten. “Mijn heup heeft een ongeluk gehad, maar mijn stem niet. Ik heb nu alweer zin in het optreden bij de bekerfinale van Feyenoord volgende week zondag. Zat met toegeknepen billen naar die wedstrijd tegen Volendam te kijken. Hield ik alweer mijn hart vast, want je moet tegen Ajax.”

De artiest legt uit waarom hij toch spanning voelde ondanks het teleurstellende seizoen van de Amsterdammer. “Die zijn niet meer in vorm, maar het blijft toch Ajax. Maar we wonnen met 6-0. Ongelooflijk. Die euforie is helemaal terug in de fles. Dus ik ga zingen op het Willemsplein, waar een groot scherm hangt, dus daarna heb ik mijn optreden in de Kuip. En we winnen zeker weten van NEC, dus de volgende dag doe ik ook de huldiging.”

De inmiddels 78-jarige artiest is ook niet te stoppen met optreden in De Kuip. Komend weekend treedt hij tevens op bij de marathon van Rotterdam, en dat is voor hem daar wel de laatste keer. “Ik geniet nog steeds van optreden. Die mensen zijn gewoon weer hartstikke blij me te zien. Dat is mijn adrenaline. Optreden is mijn redding geweest. Ik voel me zo bevoorrecht dat ik dit allemaal mee heb mogen maken. Begrijp je?”, besluit de voormalig kraanmachinist.

Lees meer:
0 reacties