Larsson transfervrij en zoekt nieuwe club: "Kreeg niet betaald"

Sam Larsson bij Feyenoord
Sam Larsson bij Feyenoord Foto: © Pro Shots

Sinds enkele weken zit Sam Larsson zonder club. Hij liet in China zijn contract ontbinden bij Dalian Professional. Zodoende is de voormalig speler van Feyenoord op zoek naar een nieuwe werkgever.

"Er zijn voorwaarden in het contract opgenomen waarin staat dat de werkgever de werknemer moet betalen", vertelt de speler aan het Zweedse Afton Bladet. "Als dat niet gebeurt, heb je na verloop van tijd als speler het recht om het contract op te zeggen en dat heb ik gedaan. Ik kreeg niet betaald."

Opvallend is dat de Chinezen dit nieuws ontkennen. Lokale media melden namelijk dat Dalian Professional niets weet van de ontbinding.

Larsson geeft aan dat het Zweedse Göteborg interesse in hem heeft, de club waar hij op het moment meetraint. Echter houdt de speler zelf alle opties open. "Ik ben nog jong, ik ben fit en wil een nieuwe kans krijgen om mezelf te laten zien. Dat kan ook in het buitenland zijn."

50x je inzet bij winst Feyenoord

Feyenoord wint Conference League voor 50.00 (!) keer je inzet!

Wint Feyenoord de Conference League ten koste van AS Roma? Als nieuwe speler krijg je bij BetCity nu maar liefst 50 keer je inzet voor een overwinning van Feyenoord. Schrijf je hier in!

Lees meer:
0 reacties
Stand
# Team GS DS P
1 Ajax 34 79 83
2 PSV 34 44 81
3 Feyenoord 34 42 71
4 FC Twente 34 18 68
5 AZ 34 20 61
Bekijk de hele stand