Kuijt onthult: "Ik wilde al veel eerder terugkomen bij Feyenoord"

Dirk Kuijt
Dirk Kuijt Foto: © BSR Agency

Dirk Kuijt keerde in 2015 terug als speler van Feyenoord. De oud-international heeft nu bekend gemaakt dat hij al veel eerder terug wilde naar Rotterdam-Zuid. Voordat hij naar het Turkse Fenerbahce vertrok, was hij al in gesprek met Feyenoord.

"Toen ik wegging bij Liverpool, dat besluit maakte ik omdat ik niet zo veel wedstrijden meer speelde, wilde ik al terug naar Feyenoord", zegt Kuijt bij de MIDMID-podcast. "Ik was bereid om dingen als salaris in te leveren, maar toen kwamen we er niet uit. Toen ben ik voor het hoofdstuk bij Fenerbahçe gegaan. Daar heb ik zo veel bereikt bij die club."

Uiteindelijk hakte Kuijt zelf de knoop door bij Fenerbahce, omdat hij op het goede moment wilde vertrekken. "Ik kon bijtekenen en er hadden nog meer clubs interesse, maar ik zei dat ik terug naar Feyenoord wilde. Mijn zaakwaarnemer zei toen: 'Ik weet niet of het verstandig is, want je kan veel kapot maken.' Alleen ik wilde het en toen hebben we zelf de club gebeld dat ik wilde terugkomen", aldus Kuijt.

Lees meer:
0 reacties