Kuijt heeft nieuwe klus: "Ik heb zo'n beetje dag en nacht gewerkt"

Dirk Kuijt
Dirk Kuijt Foto: © BSR Agency

Dirk Kuijt ging onlangs aan de slag bij het Belgische Beerschot. In zijn eerste werkweek ging de voormalig Feyenoorder direct hard aan de slag.

"De afgelopen dagen heb ik zo’n beetje dag en nacht gewerkt", geeft Kuijt aan tegenover Voetbal International. "Ik heb alle wedstrijden van Beerschot teruggekeken en daarmee ook tegenstanders leren kennen", zegt de oud-voetballer, die het tweede niveau van België een 'interessante competitie' noemt. "Een aantal beloftenploegen, maar ook teams die bereid zijn flink te investeren om een niveau hoger te komen."

Hij gaat verder: "Dat willen wij ook, alleen moeten wij wat creatiever zijn met middelen. We zijn niet de club met het grootste budget. We hopen ons deze maand nog te versterken, maar het moet wel allemaal passen. Daar is onze td druk mee bezig, ik focus me volledig op het voetbalgebeuren."

Kuijt heeft het goed naar zijn zin bij Beerschot. "Ik heb een heel enthousiaste groep aangetroffen, ze willen als individu en team laten zien dat ze bij de top van deze competitie horen. Het kennismaken is uitstekend bevallen, ik ben ook goed opgevangen."

Lees meer:
0 reacties