Van Basten bekritiseert Feyenoorder: "Raakt geen pepernoot meer"

Marco van Basten
Marco van Basten Foto: © Pro Shots

Khalid Boulahrouz en Marco van Basten menen dat Feyenoord een probleem heeft in de voorhoede. Volgens beide heren ontbreekt het aan kwaliteit, zo vertellen ze bij Rondo.

Boulahrouz wordt in het programma gevraagd naar de kansen van Feyenoord tegen AS Roms. "Ze zullen efficiënter moeten zijn. Die buitenspelers van Feyenoord vallen me toch altijd een beetje tegen. Als ik kijk naar die Minteh, die vind ik niet Feyenoord-waardig. Die loopt te kappen en te draaien en die gasten in de zestien verwachten een bal, maar dan is hij nog bezig met kappen. Daarin valt nog wel winst te behalen voor Feyenoord."

"Ze missen gewoon goede aanvallers", valt Van Basten bij. "Ik vind het spel goed, gedegen. Maar ja, het afmaken en de doelpunten maken, dat mist Feyenoord." Ook voor spits Santiago Gimenez is Van Basten hard. "Die raakt geen pepernoot meer. Dat kan gebeuren, als spits heb je goede tijden en slechte tijden. Dan moet je toch proberen nuttig te blijven en hard te werken. Dat doet hij ook, vroeg of laat komt het terug."

Lees meer:
0 reacties