Kritiek op verdediger Feyenoord: "Hij heeft een wat mindere fase"

Marcos Senesi
Marcos Senesi Foto: © Pro Shots

Geert den Ouden zag Feyenoord een uitstekende eerste seizoenshelft spelen. Één speler viel echter wel tegen: Marcos Senesi was niet in zijn beste vorm.

"Die heeft toch eigenlijk een wat mindere eerste helft van het seizoen", zegt Den Ouden bij FC Rijnmond van Rijnmond. "Voor de rest vind ik dat eigenlijk alle spelers, als je die individueel beoordeelt, voldoen ze het best wel aardig. Word je er mee kampioen, dat weet ik niet."

Bart Nolles denkt aan Geertruida op Senesi zijn positie, maar dat lijkt geen optie. "Ik denk dat Slot wel graag een linkspoot wil hebben op de plek waar Senesi speelt. Moet je dan gelijk zeggen dat je Senesi af gaat schrijven, want dat doe je dan als je een andere speler haalt, echt voor die positie. Ik denk dat de komende weken Slot daar heel scherp op zal zijn met Senesi, omdat er uit te krijgen", doelt Den Ouden op de fouten van de Argentijn.

Toch is een vervanger halen niet nodig. "Moet je nu zeggen dat omdat die wat minder presteert moet ik daar dan per se een andere speler gaan halen. Ik vind dat moeilijk. Ik zou daar zelf misschien niet zo voor zijn. Het is ook niet zo dat Senesi heel slecht is of zo, en dat hij de afgelopen seizoenen heel slecht gespeeld heeft. Zo is het ook niet. Hij heeft een wat mindere fase."

Lees meer:
0 reacties
Agenda
zo 21 aug. 2022, 16:45
Eredivisie
RKC Waalwijk -
-
Feyenoord -
za 27 aug. 2022, 20:00
Eredivisie
Feyenoord -
-
FC Emmen -
za 3 sep. 2022, 21:00
Eredivisie
Go Ahead Eagles -
-
Feyenoord -
zo 11 sep. 2022, 16:45
Eredivisie
Feyenoord -
-
Sparta Rotterdam -
zo 18 sep. 2022, 14:30
Eredivisie
PSV -
-
Feyenoord -
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
4 FC Twente 2 4 6
5 AZ 2 3 6
6 Feyenoord 2 3 4
7 NEC 2 2 3
8 RKC Waalwijk 2 0 2
Bekijk de hele stand