Kritiek op seizoenkaart: "Betalen we hier zoveel extra voor?"

De seizoenkaart van Feyenoord 2024/2025
De seizoenkaart van Feyenoord 2024/2025 Foto: © X

Vele Feyenoorders kregen deze week de nieuwe seizoenkaart binnen. Vooral over het design waren veel klachten, zo viel op te maken op X, waar de klachtenregen maar bleef stromen.

Het maakte de tongen flink los en er is zowel kritiek op het uiterlijk als op de levering. Een reactie op X op de seizoenkaart is: "Hier überhaupt geen werkende pas. Alleen in de app een collector voor je verzameling." Een ander zegt: "Oprecht jammer, zelfs het design van 12/13 was mooier." Weer een ander: "Betalen we zoveel extra voor deze bagger?". Weer een ander: "Vorig jaar was ie toch wel een stuk strakker dan dit beetje jammer deze uitvoering."

Dat er veel vragen waren over de seizoenkaarten die een dezer dagen op de mat zijn gevallen bij Feyenoorders, dat blijkt wel uit het volgende bericht dat Feyenoord op X plaatst: "Het is erg druk! We doen ons best om iedereen zo goed en snel mogelijk te helpen. Wil je liever telefonisch contact? Dan kun je bellen naar 0900-1908. Het 06-nummer kan je niet bellen, alleen WhatsAppen."

Lees meer:
0 reacties