Kritiek op Marciano: "Het is te hopen dat Bijlow er snel weer bij is"

Feyenoord-doelman Ofir Marciano
Feyenoord-doelman Ofir Marciano Foto: © Pro Shots

Feyenoord is door het 2-2 gelijkspel bij Slavia Praag door naar de volgende ronde van de UEFA Conference League. Toch was er een smetje op een mooie avond, namelijk het optreden van doelman Ofir Marciano. De FC Rijnmond Podcast toont zich kritisch.

"Zo zie je maar hoe belangrijk één schakel kan zijn in een elftal", begint Dennis van Eersel. "Het is te hopen dat Bijlow er snel weer bij is. Of Marciano een stand-in is waarop je kunt bouwen? Hij lijkt het tegenovergestelde van zijn voorganger Nick Marsman te zijn."

"Bij Elfsborg zag Marciano er niet goed uit en bij Slavia Praag was het erg slecht", gaat hij verder over de Israëlische keeper. "Maar ik neem aan dat hij niet elke wedstrijd zo opzichtig in de fout zal gaan. Zijn gemiddelde niveau zal best wat hoger liggen dan wat hij in Praag liet zien."

"Maar je moet er niet aan denken dat je Marciano had moeten wisselen voor Thijs Jansen of Tein Troost", zegt Sinclair Bischop. "Niks ten nadele van deze jongens. Ze trainen mee met het eerste en zijn hartstikke talentvol, maar ze hebben zelfs niet eens in de eredivisie gespeeld."

Lees meer:
0 reacties