Kritiek op entourage: "Het publiek was niet echt nog in vorm"

Sfeer tijdens de warming-up in De Kuip
Sfeer tijdens de warming-up in De Kuip Foto: © Pro Shots

Ben Wijnstekers zag dat Feyenoord in de eerste helft een beetje gelaten was. De tweede helft rechtten de Rotterdammers hun rug met twee goals als gevolg.

"Het publiek was niet echt nog in vorm", aldus Wijnstekers bij FC Rijnmond van Rijnmond. "PSV speelde ook heel goed vond ik." Na rust was dat anders. "Gelukkig kwam er de tweede helft, toen waren we er weer met zijn allen."

Sinclair Bischop zag het publiek wel veel geluid maken. "Heel veel van die supporters konden er niet bij zijn in Marseille. Dan is het wel mooi die interactie tijdens de warming-up al." Ook Wijnstekers zag dat. "Het was wel eventjes laten zien aan PSV, maar ook aan de supporters van PSV, wij hebben lekker de finale gehaald. Dat was even een beetje een pesterij."

Feyenoord scoorde in de tweede helft twee doelpunten in extremis waardoor er nog een punt gepakt werd. "De tweede helft werd Feyenoord wel een stuk beter. Ze hadden nog wat mij betreft nog wel een goaltje meer kunnen maken eigenlijk."

50x je inzet bij winst Feyenoord

Feyenoord wint Conference League voor 50.00 (!) keer je inzet!

Wint Feyenoord de Conference League ten koste van AS Roma? Als nieuwe speler krijg je bij BetCity nu maar liefst 50 keer je inzet voor een overwinning van Feyenoord. Schrijf je hier in!

Lees meer:
0 reacties
Stand
# Team GS DS P
1 Ajax 34 79 83
2 PSV 34 44 81
3 Feyenoord 34 42 71
4 FC Twente 34 18 68
5 AZ 34 20 61
Bekijk de hele stand