Krabbendam schrok van tijdelijke stadionspeaker: "Vat vrolijkheid"

Lars de Klein was stadionspeaker voor één dag
Lars de Klein was stadionspeaker voor één dag Foto: © Pro Shots

Feyenoord speelde afgelopen weekend de thuiswedstrijd tegen FC Utrecht. De Rotterdammers keken al na een halfuur tegen een 0-2 achterstand aan, maar knokten zich in de tweede helft naar een 4-2 zege.

Voor Lars de Klein werd het een bijzonder duel. Hij was voor één dag de vervanger van stadionspeaker Peter Houtman. Martijn Krabbendam moest even wennen aan de tijdelijke stadionspeaker. "Je viel in een vat vrolijkheid. Daar schrik je toch even van, als je gewoon Houtman gewend bent. Daarna ontstond er een hartstikke leuke wedstrijd", is het oordeel van de clubwatcher in de Dick Voormekaar Podcast.

Michel van Egmond maakte zich geen zorgen over een eventuele nederlaag. "En ook een wedstrijd met een negatief scoreverloop, zonder dat je dacht 'dit gaat fout'. Het was best wel indrukwekkend. Dat ze fysiek super sterk zijn, maar ze zijn mentaal ook hartstikke goed. Die mannetjes. Dat kan niet anders", aldus de schrijver. Krabbendam sluit zich daarbij aan: "Ik heb geen seconde in de war gezeten van 'goh, dit gaan ze verliezen'. Ze speelden heel goed. De tweede helft, dat was een van de beste wedstrijden die ik gezien heb."

Lees meer:
0 reacties