Krabbendam over nieuwe trainer: "Het is een lang proces geweest"

Martijn Krabbendam
Martijn Krabbendam Foto: © YouTube

Martijn Krabbendam van Voetbal International is ervan overtuigd dat Brian Priske de trainer wordt van Feyenoord. Hij ziet in dat de Rotterdammers met meerdere mensen gesprekken heeft gevoerd en een weloverwogen besluit gaat nemen.

Er zijn ook enkele trainers die het naar alle waarschijnlijkheid dus niet worden, zoals een Nuri Sahin en Graham Potter. Krabbendam vertelt tegenover Voetbal International waarom zij het niet worden. "Graham Potter zal te duur zijn en Nuri Sahin daar geldt eigenlijk hetzelfde voor. Hij is al een jaartje assistent, twee jaar in Turkije gewerkt. 35 jaar. Misschien vinden ze het allemaal ook wat licht, maar het is wel veelbelovend. Ze hebben natuurlijk met verschillende trainers contact gehad. Fabian Hürzeler van Sankt Pauli, die is kampioen geworden daar. Ook op de lijst."

Krabbendam ziet in dat Feyenoord niet over één nacht ijs is gegaan. "Zo zijn ze verschillende trainers langsgegaan. Het is niet zo dat ze gedacht hebben dat gaat hem worden en daar gaan we meteen mee praten. Het is een lang proces geweest en veel wisten ze stil te houden maar uiteindelijk komt toch naar boven dat Priske de nummer één kandidaat is. Het zal heel gek zijn als ze in de laatste week met vier trainers praten. Als Te Kloese terug is kunnen ze het afhandelen."

Lees meer:
0 reacties