Krabbendam over Feyenoord: "Grootste amateurclub van Nederland"

In het programma Kopstukken ontvangt Justus Dingemans van Voetbalzone bekende gezichten uit de Nederlandse journalistiek. Zij geven een kijkje in de mediawereld aan de hand van interessante anekdotes. Deze week was Feyenoord-watcher Martijn Krabbendam te gast.

Krabbendam staat als clubwatcher niet alleen dicht bij de spelers van Feyenoord, maar hij zag heel de club. "Feyenoord is de grootste amateurclub van Nederland, in de beste zin van het woord", onthult hij aan Voetbalzone. "Dat zit ‘m in bereikbaarheid, dat ik gewoon de RvC op kan bellen als ik dat wil."

De journalist kijkt al sinds zijn stage bij Trouw naar wedstrijden van Feyenoord. Hier maakte hij dankbaar gebruik van de perskaart die hij namens de krant bij zich droeg. Ondanks de vele jaren die hij al rondloopt bij Feyenoord is hij nooit fan geweest. “Ik snap dat sowieso niet, clubliefde.”

50x je inzet bij winst Feyenoord

Feyenoord wint Conference League voor 50.00 (!) keer je inzet!

Wint Feyenoord de Conference League ten koste van AS Roma? Als nieuwe speler krijg je bij BetCity nu maar liefst 50 keer je inzet voor een overwinning van Feyenoord. Schrijf je hier in!

Lees meer:
0 reacties
Stand
# Team GS DS P
1 Ajax 34 79 83
2 PSV 34 44 81
3 Feyenoord 34 42 71
4 FC Twente 34 18 68
5 AZ 34 20 61
Bekijk de hele stand