Krabbendam over Feyenoord: "Dat is misschien wel het verschil met PSV"

Feyenoord is dit seizoen geen kampioen geworden, maar toch kunnen de Rotterdammers het puntenrecord onder trainer Arne Slot van vorig seizoen verbeteren. Bij een thuisoverwinning op Excelsior haalt Feyenoord dit seizoen meer punten dan in het kampioensjaar. Robert Maaskant denkt niet dat de spelers hier mee bezig zijn en vindt ook niet dat het kampioensjaar van PSV veel beter was dan het kampioensjaar van Feyenoord.

"Dat is helemaal niet zo'n thema bij spelers", zegt Maaskant bij FC Rijnmond. "Ik vind de vergelijking ook niet sterk, want beide selecties zijn totaal anders geworden na de zomerbreak. Dan kan je ook niet zeggen: het puntenaantal dat vorig jaar behaald is, dat gaan dan meespelen in het seizoen erop. Daar geloof ik niet in. Er komen zoveel mutaties in zo'n groep. Dat zal bij Feyenoord ook wel aan de hand zijn."

Feyenoord-watcher Martijn Krabbendam haakt in: "Bij PSV waren er toch niet zo veel mutaties? Alleen Xavi Simons ging weg. PSV heeft zich juist enorm versterkt, en er lag ook al een basis. Ze hebben zich op bepaalde posities versterkt en zijn eigenlijk alleen maar beter geworden."

"Ze hebben verder gebouwd op het fundament en daardoor zijn ze kampioen geworden. Feyenoord had daar wat meer problemen mee. Feyenoord heeft zich in de breedte versterkt, dat is misschien wel het verschil met PSV", aldus Krabbendam.  

Lees meer:
0 reacties
Agenda
za
10/08
Feyenoord
16:30
Willem II
zo
18/08
PEC Zwolle
14:30
Feyenoord
zo
25/08
Sparta Rotterdam
14:30
Feyenoord
zo
1/09
Feyenoord
14:30
Ajax
za
14/09
FC Groningen
18:45
Feyenoord
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
4 FC Groningen 0 0 0
5 FC Twente 0 0 0
6 FC Utrecht 0 0 0
7 Feyenoord 0 0 0
8 Fortuna Sittard 0 0 0
9 Go Ahead Eagles 0 0 0
10 Heracles Almelo 0 0 0
Bekijk de hele stand