Krabbendam meldt: "Minteh gaat zich gewoon melden bij Newcastle"

Feyenoord heeft niets meer om voor te spelen. Alleen Slot's 'puntenrecord' is in zicht. Het kan voor Yankuba Minteh de laatste wedstrijd zijn voor Feyenoord, of blijft hij nog een jaar? 

Robert Maaskant ziet de buitenspeler graag nog een jaar in Rotterdam, zo laat hij weten bij FC Rijnmond. "Waarom niet, die poging moet je altijd wagen. Spelers met snelheid en een assist en en goal kunnen maken, die zijn dungezaaid. Hij heeft intensiteit van spelen in zich. Hij is hier gewend nu, dus ik zou nog een poging wagen als ik Feyenoord was."

Martijn Krabbendam heeft meer informatie. "Hij gaat zich gewoon melden bij Newcastle, dan gaat hij mee op trainingskamp naar Azië dacht ik en daarna doen ze een poging om hem weer terug te halen. Die gesprekken gaan gevoerd worden maar Newcastle wil hem wel zien. Ze willen zien hoe hij is in een training, in zo'n groep. Wij weten ook dat hij nog niet klaar is voor de top van de Premier League. Nog een jaar Feyenoord en acht Champions League wedstrijden minimaal, dat voor hun ook een prima optie", besluit hij.

Lees meer:
0 reacties