Krabbendam had band met Feyenoorder: "Hij is natuurlijk helemaal gek"

In het programma Kopstukken ontvangt Justus Dingemans van Voetbalzone bekende gezichten uit de Nederlandse journalistiek. Zij geven een kijkje in de mediawereld aan de hand van interessante anekdotes. Deze week was Feyenoord-watcher Martijn Krabbendam te gast. Hij vertelt onder meer over zijn vriendschap met Graziano Pellè.

Normaliter maakte Krabbendam niet veel vrienden in de journalistiek, maar met één speler had hij een vriendschappelijke band: Graziano Pellè. "Ik had een vriend, ooit. Dat was Pellè. Dat was een maand lang feest."

"Hij is natuurlijk helemaal gek, op een leuke manier", beschrijft Krabbendam de Italiaan. Speler en journalist spendeerden veel tijd tijdens het schrijven van het boek Pellè spreekt. “Het waren gewoon 1000 vragen aan Pellè, meer een aardigheidje."

Vooral het proces vond Krabbendam erg leuk. “Die lunches waren onvergetelijk en ik had het voordeel dat ik alles van Pellè wist." Dat de Italiaan zou slagen in Rotterdam wist de clubwatcher al snel. "Dat doe ik altijd, ik vraag de spelers gewoon hoe hij traint. ‘Dat is echt een fenomeen’, zeiden ze allemaal."

50x je inzet bij winst Feyenoord

Feyenoord wint Conference League voor 50.00 (!) keer je inzet!

Wint Feyenoord de Conference League ten koste van AS Roma? Als nieuwe speler krijg je bij BetCity nu maar liefst 50 keer je inzet voor een overwinning van Feyenoord. Schrijf je hier in!

Lees meer:
0 reacties
Stand
# Team GS DS P
1 Ajax 34 79 83
2 PSV 34 44 81
3 Feyenoord 34 42 71
4 FC Twente 34 18 68
5 AZ 34 20 61
Bekijk de hele stand