Krabbendam: "Feyenoord heeft eigenlijk al afscheid van hem genomen"

Martijn Krabbendam
Martijn Krabbendam Foto: © Pro Shots

Feyenoord gaat na dit seizoen afscheid nemen van Marcos Lopez, zo vertelt Martijn Krabbendam. De clubwatcher geeft aan dat de Rotterdamse club rekent op de komst van FC Twente-back Gijs Smal. Afgelopen zondag raakte Quilindschy Hartman zwaar geblesseerd bij Feyenoord. Niet Lopez, maar David Hancko werd de linksback bij de Stadionclub.

Krabbendam verwacht dat Hancko voorlopig de linksback blijft. "Dat denk ik wel. Ze kunnen López nog gebruiken, maar daar hebben ze eigenlijk al afscheid van genomen", zegt Krabbendam bij Voetbalpraat. "Die jongen zit nu twee jaar op de bank. Die jongen moet voor zichzelf weggaan. Feyenoord gaat eraan meewerken. Het is niet voor niets dat ze Smal al min of meer binnen hebben."

Krabbendam benadruk dat een aanstaand vertrek van Lopez zeker is. "Die beslissing hebben ze al eerder genomen. Als je er maar niet in slaagt om dicht bij de basis te komen, dan moet je op een gegeven moment gaan."

FC Twente-verdediger Smal ontkent dat hij rond is met Feyenoord, maar volgens Krabbendam is de deal bijna beklonken. "Intern praten ze erover alsof hij al speler van Feyenoord is. Hoe ik dat weet? Je spreekt allerlei mensen binnen de club. Smal kan daar en daar spelen, zeggen ze dan. Dat komt van intern", aldus Krabbendam.

Lees meer:
0 reacties