Krabbendam: "Feyenoord blijft zichzelf maar in de voet schieten"

Martijn Krabbendam
Martijn Krabbendam Foto: © Pro Shots

Feyenoord verloor woensdagavond voor de tweede ronde van de TOTO KNVB Beker in Enschede van FC Twente. Martijn Krabbendam, journalist van Voetbal International, vindt dat Feyenoord de mindere resultaten van de laatste weken vooral aan zichzelf te danken heeft.

"Marcos Senesi in Groningen, Justin Bijlow in Enschede; Feyenoord blijft zichzelf maar in de voet schieten met persoonlijke fouten die ervoor zorgden dat de ploeg van Arne Slot geen koploper is en uit de beker vloog tegen FC Twente: 2-1 verlies na verlenging", begint Krabbendam in Voetbal International.

"Unnerstall als sta-in-de-weg, maar het gaat te ver het verlies alleen op het conto van de uitblinkende keeper te schrijven. Of aan de vele gemiste kansen. Wie verder kijkt, ziet dat Feyenoord het zichzelf steeds aandoet. Zowel tegen Groningen als in Enschede had de ploeg van Slot het duel in zijn zak, tot de ploeg fouten ging maken én kansen missen."

"Toch gebeurde het, dus, opnieuw: beter zijn en niet winnen. Als het vaak gebeurt, kan je het geen toeval noemen, concludeert Arne Slot terecht. Vitesse, FC Utrecht, FC Groningen, FC Twente voor de competitie, dat was ook niet nodig. Maar nu… deze wedstrijd was wel heel extreem. Ik snap dat het frustrerend is, onze spelers stoppen er ongelooflijk veel energie in en je gunt het ze dat ze dan worden beloond, omdat ze zoveel goed doen en uiteindelijk toch met lege handen staan."

Weet Feyenoord zondag te winnen van Ajax? Bij BetCity.nl krijg je dan 4.2x je inzet. Registreer je nu via deze link en krijg ook nog een Free Bet van 20 euro bij een storting van 20 euro! Zet je Free Bet op Feyenoord en pak 64 euro winst! Grijp die kans!

Lees meer:
0 reacties