Krabbendam eerlijk: "Terecht dat Feyenoord niet kampioen wordt"

Martijn Krabbendam
Martijn Krabbendam Foto: © YouTube

Feyenoord speelde donderdagavond teleurstellend gelijk tegen hekkensluiter FC Volendam. Waar er na het puntenverlies van PSV stiekem nog hoop was, lijkt het kampioenschap nu beslist.

"Het was gewoon niet goed genoeg om van FC Volendam te winnen", concludeert Martijn Krabbendam na afloop bij Voetbal International. "Meestal weet Feyenoord er nog wel een goaltje uit te persen, maar vandaag lukte dat niet. Het heeft weinig consequenties voor de stand, maar voor het gevoel richting zondag wel. Ik denk dat dan een soortgelijke wedstrijd wacht, alleen heeft Ajax meer kwaliteit dan FC Volendam. Dat wordt gewoon een hele moeilijke exercitie."

Het gat met PSV 'krimpt' zo naar negen punten. "Terecht dat ze het niet worden. Noem al die gelijke spelen maar op, Feyenoord heeft teveel punten verspeeld in dit soort wedstrijden", aldus Krabbendam. "PSV wint hun wedstrijden veel gemakkelijker, dus dan kan je daar niks over zeggen. Als er echt spanning op stond, komt die energie vanzelf. Nu was er geen urgentie. Het is te hopen dat die er zondag wel is."

Lees meer:
0 reacties