Krabbendam duidelijk: "Je gaat geen tweede Arne Slot vinden"

Feyenoord heeft nog altijd geen opvolger voor Arne Slot, die zondag voor zijn laatste duel met Feyenoord staat. In FC Rijnmond wordt besproken welke strategie de Rotterdammers moeten gaan volgen.

Martijn Krabbendam deed onderzoek. "We vragen dan bij Feyenoord natuurlijk hoe zo'n proces gaat. Het antwoord dat je dan krijgt is dat Feyenoord zijn tijd gaat nemen om een goede opvolger te vinden. Dan maakt het niet uti hoe oud hij is en of hij 40 is of 55. Of hij Nederlander is of buitenlander. Volgens Te Kloese gaan ze voor de best mogelijke opvolger van Slot. Dat is het enige argument. De rest speelt geen rol en dat is niet binnen een week gevonden. Kijk hoelang Ajax erover doet om een trainer te vinden."

Krabbendam ziet in dat het gewoon een lastig verhaal is. "Het is gewoon heel lastig om goede trainers te vinden. Ik weet niet of ze dezelfde speelwijze gaan zoeken, want je gaat toch geen tweede Slot vinden. Je kan wel dezelfde ideeën hebben of principes hebben, maar een kopie daar geloof ik niet in."

De ook aangeschoven Dennis Kranenburg zegt het volgende. "Dat hangt er ook van af welke spelers er weggaan en komen er dezelfde type spelers voor terug. Dan moet dat ook weer ingepast gaan worden. Het is niet dat je daar een tweede Slot voor terug krijgt. Je krijgt misschien een trainer die zijn eigen sausje erover heen gooit met misschien wel een aantal andere spelers", besluit de journalist.

Lees meer:
0 reacties