Krabbendam adviseert: "Met Van Bronckhorst als uithangbord erbij"

Giovanni van Bronckhorst
Giovanni van Bronckhorst Foto: © Pro Shots

Joseph Oosting wordt genoemd als mogelijke opvolger van Arne Slot bij Feyenoord. Feyenoord-watcher Martijn Krabbendam vindt de FC Twente-trainer geen geschikte kandidaat.

"Nee dat denk ik niet", zegt Krabbendam in het Dagblad van het Noorden. "Hij is eigenlijk net begonnen bij Twente. Ik denk allereerst niet dat ze hem daar na een jaar al laten gaan. Daarnaast denk ik dat een Feyenoord-trainer wel iets meer moet hebben dan een jaar FC Twente. Bij Feyenoord aan de slag gaan is wel even totaal iets anders."

Krabbendam snapt wel dat Oosting in beeld is. "Hij zal wel ergens op een lijst staan en heeft ook heel veel pro's; hij gaat bijvoorbeeld goed met de media om en doet het natuurlijk heel goed bij Twente. Slot had zich al wel langer bewezen bij AZ. Als je hem opvolgt, moet je echt sterk in je schoenen staan en echt al wat hebben meegemaakt. Het komt denk ik nog wat te vroeg voor Oosting. Ik zie wel iets in de huidige assistent Sipke Hulshoff en dan Giovanni van Bronckhorst er als uithangbord bij" besluit hij.

Lees meer:
0 reacties