Kraay: "Ik heb de indruk dat het een beetje de nieuwe Wim Jansen is"

Hans Kraay junior aan het werk bij ESPN
Hans Kraay junior aan het werk bij ESPN Foto: © Pro Shots

Fredrik Aursnes heeft zich in zijn eerste maanden uitstekend laten zien bij Feyenoord. De middenvelder kostte minder dan een miljoen euro, maar maakt veel indruk. Hans Kraay junior is lovend.

"Die jongen was al een balafpakker, maar je ziet hem nu ook ballen opeisen zonder te praten. De centrumverdedigers geven hem ook steeds vaker de bal. Ik heb de indruk dat het een beetje - en misschien chargeer ik - de nieuwe Wim Jansen is", vertelt de analist bij Veronica Inside.

Johan Derksen is het daar duidelijk niet mee eens. Hij is helemaal niet onder de indruk van de middenvelder, laat de analist duidelijk merken. "Dat vind ik een beetje overdreven. Ik vind dat hij blij mag zijn dat hij mee mag doen. Ik vind het een uitermate saaie, nietszeggende voetballer. Trainers vinden dat altijd nuttige spelers."

Dankzij FeyenoordPings krijgen nieuwe spelers een Boosted Odd van 5.00 bij een zege van Feyenoord tegen Maccabi Haifa! Zet 5 euro in en pak maar liefst 20 euro winst! Schrijf je in bij BetCity.nl en grijp die kans!

Lees meer:
0 reacties
Laatste reacties
Stand
# Team GS DS P
1 Feyenoord 34 51 82
2 PSV 34 49 75
3 Ajax 34 48 69
4 AZ 34 33 67
5 FC Twente 34 39 64
6 Sparta Rotterdam 34 23 59
7 FC Utrecht 34 5 54
Bekijk de hele stand