Kraay tipt Feyenoord: "Mocht Giménez in de zomer opgepikt worden"

Ronald Araujo en Danylo Sikan
Ronald Araujo en Danylo Sikan Foto: © Pro Shots

Dinsdagmiddag kwam naar buiten dat Napoli in Santiago Giménez de ideale opvolger ziet van Victor Osimhen. Bij Goedemorgen Eredivisie controleert Kraay de beschikbaarheid van de spits bij voormalig assistent Mario Pusic voor 'een pareltje'.

"Mocht Gimenez opgepikt worden aan het einde van het seizoen, dan is er een spits van Shakhtar die hem zou kunnen opvolgen. Danylo Sikan, dat is een centrumspits van jullie", zegt Kraay tegen Pusic.

"Hij heeft vijf goals gemaakt in de Champions League (vier goals en één assist), maar nog niet super veel nog in de competitie (vier goals, twee assists). Maar zou dat een pareltje zijn voor Feyenoord. Is hij betaalbaar?", vraagt Kraay zich af. Pusic antwoordt met een grijns. "Ik begrijp de vraag wel. Een aantal jongens heeft zich in de Champions League in de kijker gespeeld, onder wie hij."

Daarna noemt Kraay ook de naam van Artem Bondarenko, de aanvallende middenvelder van Shakhtar. Hierop lijkt Pusic aanvankelijk bezwaar te willen maken. "Laat je ook nog wat voor mij over, Hans?", lacht de oud-assistent van Feyenoord.

Lees meer:
0 reacties